Οι Κοινότητές μας

Οι κοινότητες, μικρές ή μεγάλες, μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της αίσθησης του ανήκειν, της σύνδεσης αλλά και του κοινού σκοπού μεταξύ των ανθρώπων. Στην ΑΒ δίνουμε στους ανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κοινότητες με συναδέλφους που μοιράζονται κοινές αξίες και ενδιαφέροντα, όπως ο εθελοντισμός και ο αθλητισμός, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε δράσεις για το κοινό καλό και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Γνώρισε τις ξεχωριστές κοινότητές μας! 


Hub Εθελοντισμού ΑΒ

Στην ΑΒ νοιαζόμαστε πραγματικά για όσα συμβαίνουν γύρω μας, για την κοινωνία, τους συνανθρώπους και τον πλανήτη μας, που αποτελεί το σπίτι όλων μας. Και το δείχνουμε με καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Το Hub Εθελοντισμού αποτελεί τον πυρήνα των εθελοντικών δράσεων των ανθρώπων μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπου κάθε μια και κάθε ένας από εμάς μπορεί να επιλέξει τη δράση που είναι πιο ταιριαστή με τα ενδιαφέροντά μας, αλλά και τον χρόνο υλοποίησης που μας εξυπηρετεί, δημουργώντας μια "αλυσίδα" προσφοράς και αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί, κάνουμε καθημερινά πράξη τον Εταιρικό μας Σκοπό, να «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές στον ανθρώπων»!

AB Running Team

Με την Υγεία να αποτελεί βασικό πυλώνα του Wellbeing προγράμματος «Ευ Ζην» της εταιρίας μας, με την ΑΒ Running Team οι εργαζόμενοί μας, καθώς και οι οικογένειές τους, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα!​​​​​​​

Μεταξύ των διοργανώσεων στις οποίες έχει δώσει το παρών η ομάδα μας, ξεχωρίζει ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, η φιλανθρωπική διοργάνωση Race for the Cure καθώς και οι αγώνες εργασιακού αθλητισμού.

Young AB

Οι YABers είναι δυναμικοί, πάντα ανοικτοί σε νέες γνώσεις και εμπειρίες!

Μέσα από τις πολυποίκιλες δράσεις της κοινότητας των Young AB, τα μέλη της έχουν ως στόχο να γνωρίσουν καλύτερα τους συναδέλφους τους όχι μόνον ως επαγγελματίες αλλά  και ως προσωπικότητες, συμμετέχοντας μαζί σε εκπαιδευτικές, εθελοντικές αλλά και ψυγαγωγικές δραστηριότητες, με έναν μόνο περιορισμό για να ενταχθεί κανείς: να έχει όρεξη για νέες εμπειρίες!

Αλήθεια, πως θα σου φαινόταν να συμμετάσχεις σε αποκριάτικο πάρτυ, μάθημα δημιουργίας cocktail, picnic  στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ξενάγηση σε οινοποιείο και μελισσοκομείο; Και όμως, αυτές είναι λίγες μόνο από τις δράσεις των YABers!


Τα νέα μας

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia