Πληροφορική & Τεχνολογία

Γνώρισέ μας!

Προβολή 0 κενών θέσεων

Η ομάδα μας

Σε έναν τόσο δυναμικό και ανταγωνιστικό κλάδο, όπως είναι το λιανεμπόριο τροφίμων, η ομάδα μας φροντίζει για τη συνεχή βελτιστοποίηση όλων των συστημάτων μας, τη διασφάλιση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας των ψηφιακών μας υποδομών καθώς και την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων για την ενίσχυση των λειτουργιών μας.

Με μία ματιά

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στην ανάπτυξη λογισμικού, την ανάλυση δεδομένων, τη μηχανική δικτύων, την ασφάλεια των συστημάτων και άλλες ειδικότητες. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργατική μας προσέγγιση και πάντα αναζητούμε ταλαντούχα άτομα που μοιράζονται το πάθος μας για την τεχνολογία και την καινοτομία!

Πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά;

Στην ομάδα μας μπορείς να ξεχωρίσεις εάν διαθέτεις:

  • Τεχνική επάρκεια και κατανόηση των τεχνικών εργαλείων και συστημάτων,
  • Ομαδικότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων

 

Στην ΑΒ το ταλέντο, η φροντίδα και η αφοσίωση των ομάδων μας μάς εμπνέουν καθημερινά να δημιουργούμε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας που αγκαλιάζει κάθε διαφορετικότητα και προάγει τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη. Υλοποιούμε καθημερινά στην πράξη τον Εταιρικό μας Σκοπό, να «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές στον ανθρώπων»! Εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη σελίδα «Ευκαιρίες Καριέρας» και βρες τον ρόλο που σου ταιριάζει!

Η Υπόσχεσή μας:

Κουλτούρα Mάθησης

Συμπεριληπτικό Περιβάλλον

Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia