Αγορές

Γνώρισέ μας!

Προβολή 0 κενών θέσεων

Η ομάδα μας

Κύριος στόχος της ομάδας μας, μεταξύ άλλων, είναι η υποστήριξη της στρατηγικής της εταιρίας μας, αλλά και όλων των αντίστοιχων πρωτοβουλιών, σχετικά με την υλοποίηση της τιμολογιακής πολιτικής και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας, η διαφοροποίηση μέσω της ποικιλίας των προϊοντικών κατηγοριών και η διαχείριση των παραγγελιών των προϊόντων από τους προμηθευτές, μαζί με τον έλεγχος των στοιχείων κόστους των αποθεμάτων.

Με μία ματιά

Καθώς είμαστε υπεύθυνοι για την αποτελεσματική και αποδοτική αγορά όλων των προϊόντων και των κατηγοριών μας, οι ενέργειές μας έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πελατών μας, αλλά και στην αγοραστική εμπειρία που απολαμβάνουν τόσα στα φυσικά καταστήματά μας, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά;

Σε έναν τόσο δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο, μπορείς να ξεχωρίσεις εάν διαθέτεις:

  • Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
  • Αναλυτική και κριτική σκέψη
  • Προσαρμοστικότητα και η ευελιξία

 

Στην ΑΒ το ταλέντο, η φροντίδα και η αφοσίωση των ομάδων μας μάς εμπνέουν καθημερινά να δημιουργούμε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας που αγκαλιάζει κάθε διαφορετικότητα και προάγει τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη. Υλοποιούμε καθημερινά στην πράξη τον Εταιρικό μας Σκοπό, να «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές στον ανθρώπων»! Εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη σελίδα «Ευκαιρίες Καριέρας» και βρες τον ρόλο που σου ταιριάζει!

Η Υπόσχεσή μας:

Κουλτούρα Mάθησης

Συμπεριληπτικό Περιβάλλον

Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!