Καταστήματα

Γνώρισέ μας!

Προβολή 44 κενών θέσεων

Η ομάδα μας

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες αγορών, σε ένα περιβάλλον όπου εμπνέουμε τους πελάτες μας να τρώνε καλά, να εξοικονομούν χρόνο και να ζουν καλύτερα. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε αλλά και το περιβάλλον. Για εμάς στην ΑΒ, τα καταστήματα αποτελούν τον πυρήνα κάθε μας ενέργειας.

Με μία ματιά

Αποτελούμε το «πρόσωπο» της ΑΒ. Για την ακρίβεια, κάθε μία και κάθε ένας από τους 13.500+ ανθρώπους της εταιρίας μας αποτελεί το πρόσωπο της ΑΒ. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας καθημερινά με πάθος, φροντίδα και εξειδίκευση.

Πώς μπορείς να κάνεις τη διαφορά;

Στην ομάδα μας ξεχωρίζεις εάν διαθέτεις:

  • Πελατοκεντρικότητα
  • Ομαδικότητα
  • Ηγεσία

 

Στην ΑΒ το ταλέντο, η φροντίδα και η αφοσίωση των ομάδων μας μάς εμπνέουν καθημερινά να δημιουργούμε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας που αγκαλιάζει κάθε διαφορετικότητα και προάγει τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη. Υλοποιούμε καθημερινά στην πράξη τον Εταιρικό μας Σκοπό, να «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές στον ανθρώπων»! Εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη σελίδα ​​​​«Ευκαιρίες Καριέρας» και βρες τον ρόλο που σου ταιριάζει!

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Κουλτούρα Mάθησης

Συμπεριληπτικό Περιβάλλον

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!