Καταστήματα

Γνώρισέ μας!

Προβολή 74 κενών θέσεων

Η ομάδα μας

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες αγορών, σε ένα περιβάλλον όπου εμπνέουμε τους πελάτες μας να τρώνε καλά, να εξοικονομούν χρόνο και να ζουν καλύτερα. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε αλλά και το περιβάλλον. Για εμάς στην ΑΒ, τα καταστήματα αποτελούν τον πυρήνα κάθε μας ενέργειας.

Με μία ματιά

Αποτελούμε το «πρόσωπο» της ΑΒ. Για την ακρίβεια, κάθε μία και κάθε ένας από τους 13.000+ ανθρώπους της εταιρίας μας αποτελεί το πρόσωπο της ΑΒ. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας καθημερινά με πάθος, φροντίδα και εξειδίκευση.

Πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά;

Στην ομάδα μας ξεχωρίζεις εάν διαθέτεις:

  • Πελατοκεντρικότητα
  • Ομαδικότητα
  • Ηγεσία

 

Το ταλέντο, η φροντίδα και η αφοσίωση των ομάδων μας μάς εμπνέουν καθημερινά να δημιουργούμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει κάθε ποικιλομορφία και προωθεί τη συνεχή μάθηση και ανάπτυξη, κάνοντας καθημερινά πράξη τον Εταιρικό μας Σκοπό, να «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων»! Εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη σελίδα Ευκαιρίες Καριέρας και βρες τον ρόλο που σου ταιριάζει!

Η Υπόσχεσή μας:

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Κουλτούρα Mάθησης

Συμπεριληπτικό Περιβάλλον

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia