Προγράμματα Καριέρας

Στην ΑΒ έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε 3 εξειδικευμένα Προγράμματα Καριέρας, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας:


Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φοιτητών

 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, αποκτάς πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες. Στην ΑΒ, μέσα από τα προγράμματα Πρακτικής Άσκησης που υλοποιούμε σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, σου δίνουμε την ευκαιρία να εφαρμόσεις στην πράξη όλα όσα έχεις μάθει. Κατά τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης θα συνεργαστείς με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, αποτελώντας μέλος ταλαντούχων ομάδων, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να ενισχύσεις τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που ζητάει η αγορά στο αντικείμενό σου!

Πρόγραμμα νέων αποφοίτων

Ολοκλήρωσες μόλις τις σπουδές σου και θα ήθελες να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία σε έναν διεθνή όμιλο, συμμετέχοντας σε project και έργα που καθορίζουν τις εξελίξεις του κλάδου;

Στην ΑΒ αναζητούμε νέα ταλέντα, τα οποία έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν μέσα στον Οργανισμό μας, ακόμα και με μικρή ή καθόλου εργασιακή εμπειρία!

Πρόγραμμα επιστροφής στην εργασία  

 

Στην ΑΒ, βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση ενός υποστηρικτικού εργασιακού περιβάλλοντος, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Με το Πρόγραμμα Επιστροφής στην Εργασία, στοχεύουμε στην παροχή εργασιακών επιλογών σε επαγγελματίες που έχουν διακόψει τη σταδιοδρομία τους και επιθυμούν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας. Προσφέρουμε εκπαίδευση, καθοδήγηση και ευέλικτες επιλογές εργασίας, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε ομαλά στην  εργασιακή σας καθημερινότητα.


Τα νέα μας

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia