Τεχνικά Έργα & Ακίνητα

Γνώρισέ μας!

Προβολή 1 κενών θέσεων

Η ομάδα μας

Γνωρίζεις ότι η εταιρία μας διαθέτει περισσότερα από 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα; Η ομάδα μας ερευνά διαρκώς και αξιολογεί περιοχές σε όλη τη χώρα, για τον εντοπισμό προσφερόμενων οικοπέδων ή κτιρίων τα οποία θα λειτουργήσουν ως καταστήματα ή αποθήκες. Διαχειριζόμαστε την ακίνητης περιουσία της εταιρίας, προτείνοντας τις καλύτερες οικονομοτεχνικές λύσεις, ενώ σχεδιάζουμε την εσωτερική και εξωτερική όψη των εταιρικών μας καταστημάτων, φροντίζοντας για την ισχυροποίηση της εταιρικής μας ταυτότητας.

Με μία ματιά

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες του Real Estate με πάθος για το λιανεμπόριο τροφίμων. Η συντήρηση όλων των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς και η υλοποίηση των ανακαινίσεων των καταστημάτων μας αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας, ενώ επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, οι οποίες στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά;

Στην ομάδα μας μπορείς να ξεχωρίσεις εάν διαθέτεις:

  • Αναλυτική σκέψη και αποτελεσματική επικοινωνία
  • Ομαδικότητα
  • Πρακτική ενασχόληση και εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων

 

Στην ΑΒ οι ομάδες μας χαρακτηρίζονται από ταλέντο, φροντίδα και αφοσίωση, εμπνέοντάς μας να δημιουργούμε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας που αγκαλιάζει κάθε διαφορετικότητα και προάγει την συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη, κάνοντας καθημερινά πράξη τον Εταιρικό μας Σκοπό, να «δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές στον ανθρώπων»! Μπορείς να εξερευνήσεις όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη σελίδα "Ευκαιρίες Καριέρας" και να βρεις τον ρόλο που σου ταιριάζει!

Η Υπόσχεσή μας:

Συνεχείς ευκαιρίες ανάπτυξης

Ομαδικότητα

Κουλτούρα Mάθησης

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia