Ευρωπαϊκός Μήνας Διαφορετικότητας και Μήνας Υπερηφάνειας στην ΑΒ!

30 Ιουνίου 2024

Στην ΑΒ προωθούμε καθημερινά την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη, δημιουργώντας όλες και όλοι μαζί ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, όπου κάθε μέλος της ομάδας μας νοιώθει άνετα να εκφράζει κάθε πτυχή της μοναδικής  προσωπικότητάς του/της! 

Με μεγάλη χαρά, για ακόμα μία χρονιά, γιορτάσαμε τον Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας (Μάϊο) & τον Μήνα Υπερηφάνειας (Ιούνιο) με ξεχωριστές δράσεις για τους ανθρώπους μας! 🌈

💡 Webinars με θέμα «Νευροδιαφορετικότητα & Συμπερίληψη στην Εργασία» και «Η LGBTQ+ κοινότητα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στον χώρο εργασίας», σε συνεργασία με την HR Psychology - Today.

🍿 Ιδιωτική προβολή της ταινίας «Λώξη», που παρουσιάζει την προσπάθεια της Λωξάνδρας Λούκας, της πρώτης επαγγελματίας ηθοποιού με σύνδρομο Down, να αυτονομηθεί από την οικογενειακή προστασία και να ενταχθεί στην επαγγελματική κανονικότητα.

🎓 eLearning για τη χρήση συμπεριληπτικής γλώσσας και την αποφυγή λέξεων, στις οποίες μπορεί να αποδοθεί χαρακτήρας προκατάληψης, διάκρισης ή απαξίωσης (θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο).

 

 

Έχεις βρει τη θέση εργασίας που αναζητάς;

 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην ΑΒ!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia