15 Μαρτίου 2024

 Μπορεί να χωρέσει ολόκληρη η ΑΒ σε μία ημέρα; 🤔

Αυτή η σκέψη στάθηκε αφορμή για τον σχεδιασμό του ΑλφαΒητικού μας Business Day, σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την πολύ μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε 40 νέες και νέους στις εγκαταστάσεις μας και να εξερευνήσουμε μαζί την αλυσίδα αξίας μας!

Με ξεναγήσει, διαδραστικά παιχνίδια και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα Κεντρικά μας Γραφεία, τις Κεντρικές μας Αποθήκες και το υπερσύχρονο κατάστημά μας στο Μαρούσι, γνωρίσαμε τους τομείς εξειδίκευσής μας, την ΑλφαΒητική μας κουλτούρα και φυσικά τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες των ανθρώπων ώστε να #kanoumetidiafora κάθε μέρα!

Η επαφή και σύνδεσή μας με τα νέα ταλέντα αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε μία και κάθε έναν από τους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν μαζί μας τους προβληματισμούς, τις φιλοδοξίες και τις ιδέες τους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στον αξιότιμο καθηγητή κύριο Ιορδάνη Λαδόπουλο, τον κύριο Δημήτρη Σκούρτα και όλη την ομάδα του Πανοράματος για την πολύτιμη συμβολή και τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες τους για τη διασύνδεση της νέας γενιάς με την αγορά εργασίας!